Qui Som

Miramar Creuers neix amb la idea de facilitar i oferir creuers a tots aquells que vulguin fer de les seves vacances una experiència única. Ens esforcem per aconseguir els millors preus i per oferir el millor assessorament de creuers a nivell mundial. La nostra filosofia és molt simple: volem el millor per al client i aquest és el nostre principal objectiu.

La nostra web és intuïtiva, completa i creïble. La formació i experiència del nostre equip ha estat fonamental a l'hora del posicionament de Miramar Creuers al mercat de venda de creuers online.

Així que ja saps; viatja, navega i explora amb nosaltres, perquè la terra és blava i hem de navegar!

Miramar Creuers... i despreocupa't!


Ningú millor que les pròpies companyies navilieres per parlar de nosaltres:

Per a Royal Caribbean és un plaer comptar en el sector amb professionals com Miramar Creuers, amb un alt nivell d'assessorament gràcies al seu gran bagatge professional, i el seu ampli coneixement del mercat de creuers.
Noelia Martínez
Delegada de Zona
Royal Caribbean
Equip amb àmplia experiència en creuers, capacitat de prescriure i oferir el millor per a les necessitats de cada creuerista, per a cada moment del viatge.
Javier García
Cap Vendes I-Commerce
MSC CREUERS
Miramar és un projecte al front del qual es troba un equip de persones jove, dinàmic i emprenedor que a més de demostrar la seva serietat i professionalitat, té en l'especialització i el coneixement del sector dels creuers un punt més a favor. Aquell viatger que compti amb ells per organitzar el seu proper creuer, tindrà una satisfacció absoluta.
Mauricio Catalinas
Responsable d'I-Business
IBEROCRUCEROS

Pagament amb transferència bancària:

BBVA
IBAN
ES90 0182 5920 53 0201676664

La Caixa
IBAN
ES63 2100 4822 6622 0010 4758

Banco Santander
IBAN
ES94 0049 5030 19 2116735171

>