Reserves Miramar

¿Qué pasos debes seguir para reservar un crucero con Miramar Cruises?

  • Selecció. Entra a la pàgina de Miramar Creuers (www.miramarcreuers.cat), una web nova, intuïtiva i transparent, pensada perquè puguis decidir què creuer vols amb senzills passos, sense tràmits enutjosos ni dades i preus enganyosos.
  • Formulari. Hauràs d'emplenar un breu formulari amb el teu nom, correu electrònic i telèfon de contacte. Nosaltres et truquem.
  • El millor assessorament. El nostre departament comercial, format per professionals del sector amb experiència per Europa, t'aconsellarà el millor creuer segons les teves necessitats. Rebràs un tracte personalitzat i obtindràs la millor opció perquè el teu viatge sigui perfecte.
  • Pressupost. T'enviarem per correu electrònic un pressupost detallat del creuer, perquè puguis estudiar-ho amb calma abans d'acceptar-lo.
  • Pagament. Una vegada acceptis el pressupost, accediràs a una passarel·la de pagament online amb tots els codis de seguretat nacional i internacional, perquè puguis abonar l'import del creuer per internet de forma còmoda. Acceptem totes les principals targetes. Si ho prefereixes, pots realitzar una transferència o un ingrés directe en l'entitat bancària amb la qual operem, amb prestigi.
  • Confirmació. En les properes hores a la realització del pagament, t'enviarem la confirmació de la reserva. Recorda que aquesta serveix com a justificant, però no és vàlida per embarcar.
  • Servei postvenda. Una vegada confirmada la teva reserva, posem a la teva disposició el nostre servei postvenda perquè puguis aclarir qualsevol dubte o rebre informació d'interès abans del viatge.
  • Bitllets. Miramar Creuers es posa en contacte amb la naviliera, que emet els bitllets, imprescindibles per poder pujar al vaixell. A Miramar ens comprometem a remetre-te'ls quan els rebem. Segons la companyia contractada, els bitllets poden arribar des del moment de confirmar la reserva la setmana abans de la sortida del creuer.

Pagament amb transferència bancària:

BBVA
IBAN
ES90 0182 5920 53 0201676664

La Caixa
IBAN
ES63 2100 4822 6622 0010 4758

Banco Santander
IBAN
ES94 0049 5030 19 2116735171

>